Prietena mea… ELENA

de Amalia

Un suflet miunat și mai presus un invingător! Ea a caștigat lupta pentru viață, noi oamenii am fost uneltele lui Dumnezeu pentru ea. Ai multe lucruri de făcut Elena! Învață oamenii să trăiască viața! Nu trebuie să ajungi pe margine să înveți a trăi, apreciază viața, găsește-ți scopul și construiește-ți fericirea! Totul este în puterea noastră, noi suntem la o decizie distanță de o viață plină de satisfacții. Sănătatea este cel mai de preț lucru de care trebuie să avem grijă și pe care trebuie să construim. Rămaneți sănătoși și fiți fericiți!

Elena… o viața binecuvantată! La nivel uman am avut multe de înfruntat, dar am avut alături oameni minunați cu suflet, cărora le sunt recunoscătoare pentru acestă luptă. Și de înfruntat pe cei care, din anumite motive, au ascuns adevăratul motiv al situației, dar în  cele din urmă adevărul este cel care domină… Cel mai grav lucru a fost minciuna, pentru care puteam lua o viață… suntem doctori și, cu siguranță, nu avem puteri depline. Avem o datorie în acestă meserie: să vindecăm oameni, cu toate uneltele noastre. Uneori suntem dominați de slăbiciunile noastre și ne putem lăsa predă greșelii… nu suntem doar știință, suntem înainte de toate oameni… și acesta este un lucru pe care noi toți trebuie să îl înțelegem… greșelile noastre pot costa vieți… și este o povară mult prea greu de dus… Așa cum avem cea mai mare bucurie cand salvăm vieți… Fiți oameni buni și medicina va salva mai multe vieți! Avem nevoie de oameni doctori, cu suflet și emoții, a căror menire este supremă. A fost o provocare să o pot  ajuta pe Elena și le sunt recunoscătoare tuturor celor implicați direct sau indirect, le mulțumesc pentru faptele lor! Am fost împreună și mulți pentru Elena, a fost o mișcare pentru ea și am reușit! Viața i-a dat forța și i-a luat boala! A trebuit să ia decizii radicale, și-a schimbat complet viața, a rămas langă copil cu relaxare și suport, a îmbrățișat această viață, cu recunoștință și supunere. Elena vorbește despre experiența ta și împărtășește învățăturile tale! Ești un om de litere, care are acum un mesaj puternic de transmis! Te încurajez și te susțin să poți ajuta oamenii să îmbrățișeze o viață frumoasă, noi suntem rezultatul deciziilor noastre. Totul este relativ în jur, acum mai mult decat oricand am înțeles acest lucru, totul se poate schimba în jurul nostru, dar noi suntem parte dintr-un sistem în conexiune, orizontală și verticală, cu tot ceea ce te înconjoară. Ne construim singuri fericirea și nefericirea. Pot apărea momente de tristețe în viața noastră, pentru că suntem oameni și avem emoție legată de tot ceea ce este în jurul nostru, însă noi putem schimba nefericirea în fericire pentru că este la o diferență de idee distanță. Toți avem un scop, pe care ar trebui să îl desfășurăm cu onoare și respect. Găndiți-vă… – care este scopul vostru? Cum influențați oamenii/omenirea? Atunci cand aveți răspunsul… care este doar al vostru, nu este corect sau greșit, pentru că doar noi putem numi, pentru noi, acest scop, urmați-l.  Construiți-vă sănătatea, nu este un lucru pe care îl avem pur și simplu, trebuie să o menținem și să o construim susținut! Alimentați-vă corect, faceți activitate fizică regulată, bucurați-vă de natură cat mai mult și încercați să aduceți liniștea în viața voastră. 

Elena, îți mulțumim pentru lecții și te încurajez să ai puterea să vorbești, pentru a ajuta oamenii! Viața este minunată și trebuie să o îmbrățișăm! Trăiți frumos, cu bucurie și generozitate! Vă sunt recunoscătoare vouă, tuturor, care ați venit în viața mea!

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu