Acasa Aparitii Presa Când sportul și dieta dau greș, Accent Prime este soluția pentru remodelarea corporală și facială!

Când sportul și dieta dau greș, Accent Prime este soluția pentru remodelarea corporală și facială!

de Amalia

Pentru fermitatea și remodelarea corporală și facială, precum și pentru tratarea celulitei, Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, mizează pe Accent Prime: “Atunci când sportul și dieta nu ne rezolvă problemele ce țin de greutate și estetică, apelăm la Accent Prime. Această platformă-minune a schimbat paradigma în ceea ce privește remodelarea corporală și facială, permițând practicienilor să ofere soluția ideală pentru toate tipurile de piele, cu rezultate superioare, fără precedent, dovedite clinic. Vorbim despre cea mai recentă generație a familiei de produse Accent, care reușește să reducă celulele adipoase folosind noua tehnologie cu ultrasunete și să întindă/strângă pielea grație celor mai recente progrese în domeniul radiofrecvenței. Tratamentele sunt nedureroase, scurte, iar rezultatele sunt permanente, deoarece celulele adipoase distruse sunt complet descompuse.”

Accent Prime nu are concurență!

Obrajii lăsați, bărbia dublă, axilele pufoase, abdomenul umflat, șoldurile proeminente, coapsele și genunchii cu grăsime în exces sunt doar câteva exemple de zone ale corpului unde mulți oameni nu răspund la dietă sau la exerciții fizice.

Pe baza experienței specialiștilor de la Skinmed Clinic, dar și a dispozitivelor de ultimă generație de la ALMA Lasers®, lupta împotriva depunerilor de grăsime deranjante din punct de vedere estetic poate fi astăzi câștigată cu ușurință.

Cum este posibil? Grație mix-ului de aplicații de radiofrecvență și ultrasunete într-un singur dispozitivIntrodus pe piața internațională în martie 2016, acest dispozitiv marca Alma Lasers, inovatorul global de soluții cu laser, surprinde prin rezultatele uimitoare atât specialiștii, cât și pacienții. Platforma combină cele mai avansate inovații în ultrasunete și în tehnologiile de frecvență radio Unipolar ™, pentru a oferi rapid rezultate vizibile și de lungă durată pentru toate tipurile de piele.

Radiofrecvența: acțiunea tratamentelor cu radiofrecvență se bazează pe căldură și duce la o micșorare a fibrelor vechi de elastină, eliminarea celulelor adipoase și, în același timp, la o întărire imediată și pe termen lung a pielii.

Ultrasunetele: Accent Prime prezintă o combinație brevetată de tehnologie cu ultrasunete, unde longitudinale și transversale. Această undă se numește undă de forfecare, care permite să vizeze selectiv celulele adipoase, lăsând în același timp țesutul înconjurător nevătămat. Vibrațiile undei de forfecare perturbă membranele celulelor adipoase, ducând la descompunerea treptată și eliberarea grăsimii stocate. Celulele adipoase deteriorate sunt apoi eliminate din organism prin sistemul limfatic.

Cum funcționează un tratament cu Accent Prime?

În timpul tratamentului cu ultrasunete, vaselina este aplicată ca mediu de contact și regiunea corespunzătoare a corpului este încălzită uniform la aproximativ 39 – 42°C în mișcări circulare. Cu noua piesă de mână ultra-rapidă, întregul abdomen poate fi tratat în doar 20 de minute. În timpul tratamentului ulterior cu radiofrecvență, se aplică ulei anhidru și regiunea corespunzătoare a corpului este, de asemenea, încălzită la 39 – 42°C în mișcări circulare.

Aplicatorul de RF are aplicații asupra celulitei, reducerea circumferinței, întinderea pielii, îmbunătățirea laxității pielii, drenaj limfatic. Acesta are cea mai mare putere de pe piață ( pană la 300W), are o distribuție variabilă a energiei la diferite niveluri de adâncime, transmite 40.46 MHz până la 20 mm adâncime, este un proces unipolar (printr-un singur electrod). Mărește și menține temperatura pielii la 42-48 grade C, fără a-i produce pacientului disconfort. Grație microplasmei ™, o tehnologie unică de microplasmă, modulul Accent Prime Pixel RF ™ oferă un tratament de refacere a pielii, atât prin ablarea, cât și prin încălzirea pielii. Prin perforarea controlată și livrarea de energie focalizată, Pixel RF tratează zona afectată lăsând intacte țesuturile sănătoase din jur. În felul acesta, înlătură grăsimea și tonifică pielea în aceeași ședință.”, adaugă Dr. Amalia Anghel, Skinmed Clinic.

Ce spun cei care au beneficiat de tehnologia-minune?

Romeo Visca, actorul pe care îl puteți urmări în rolul lui Vali Dinca în serialul “Adela”, producție difuzată pe Antena 1, a apelat la Accent Prime după ce a fost nevoit să se îngrașe câteva kilograme bune pentru a intra în pielea personajului: “Am apelat la serviciile Skinmed Clinic pentru că doream o variantă prin care să-mi revin la forma optimă și să mă pot menține la un standard cât mai OK în dificila perioadă a Covid-19. Atunci când toate sălile de fitness erau închise, singura variantă era să fac exerciții în aer liber, oarecum expunându-mă virusului. Am descoperit atunci acest Accent Prime, iar dna. Dr. Amalia Anghel mi-a explicat în detaliu cum funcționează și ce beneficii pot avea dacă voi urma cu exactitate sfaturile primite. Si da, pot spune că după doar 3 ședințe (una pe săptămână) am reușit să pierd câțiva cm din zona abdomenului. Fiind actor și activând în show-business, imaginea este extrem de importantă pentru mine. Accent Prime m-a ajutat enorm. Mă gândesc că oricine are nevoie de o îmbunătățire a felului în care arată poate apela cu încredere la Accent Prime pentru că, pe încercate, am văzut că este unul dintre puținele moduri prin care chiar obții rezultate rapid, având evident și o dietă echilibrată”.

Navi, artist & compozitor, este una dintre tinerele care au apelat cu succes la bisturiu pentru pierderea kilogramelor în exces. Deși în prezent are silueta visată și greutatea ideală, Navi a urmat protocolul stabilit de către dr. Amalia Anghel: “Pentru că am vrut și pentru că se poate, am ales să fac remodelare corporală cu Accent Prime, un aparat-minune pe care l-am găsit la clinica Skinmed și care nu doar că topește grăsimea din profunzime cu ajutorul ultrasunetelor, dar folosește și radiofrecvența pentru a “netezi” și tonifia pielea, reducând laxitatea, vergeturile și celulita.

Eu aveam o nesiguranță în talie și mai ales în zona brațelor, mi s-a părut mereu că nu au deloc o formă armonioasă, că păreau ultra-pufoase, oricâte kilograme aveam și în orice poziție stăteam – bonus, am aflat la primul consult pentru Accent Prime că stângul era cu 0.7 cm mai “grăsuț” decât dreptul. După 6 ședințe cu Accent Prime, brațele mele sunt egale, mult mai suple și armonioase ca formă, iar în talie am scăpat de 7 cm, ajungând la 61 cm! Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o să am o talie de fotomodel J 

Practic, eu sunt la greutatea dorită și cea stabilită de medicul meu (50 kg), iar tot ceea ce fac acum – mâncat sănătos, fitness, remodelare corporală – este ca să îmi ating potențialul maxim, să mă simt și să arăt atât de bine pe cât pot, să înfloresc cu totul și să mă bucur de look-ul meu în cei mai frumoși ani. După o parte îndelungată din viață în care am simțit că mă lupt cu corpul meu, acum mă simt în sfârșit în armonie și echilibru cu el – și îmi place maxim această stare!

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu