Acasa Telemedicina TELEDERMATOLOGIA SKINMED IN PAȘI SIMPLI

TELEDERMATOLOGIA SKINMED IN PAȘI SIMPLI

de Amalia

Skinmed Clinic a implementat o platformă sigură și foarte  eficientă de consultații online, ce implică o conexiune directă între medic și pacient. Medicii Skinmed vin mai aproape de pacienți în condițiile limitării interacțiunii sociale. Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă trata afecțiunile pielii, în continuu progres în această perioadă dominată de stres, frică și panică. Toate informațiile și detaliile legate de această metodă de consultație online le găsiți explicit pe site. Interacțiunea inițială este bazată pe converația electronică, pacientul trimite către medic un Formular/Chestionar medical completat, încărcand  cele trei fotografii solicitate.

Medicul planifică consultația video și/sau evaluează dosarul medical al pacientului și formulează diagnosticul prezumtiv sau de certitudine cu recomandările/tratamentul specific.

       Sumarizat, pașii de urmat sunt:

  • accesați www.skin-med.ro  și modulul  de Consultație Online
  • alegeți dintre cele două opțiuni Consultație Online sau Video Consultație
  • accesați platforma de plată și introduceți-vă datele personale (Nume/Prenume, adresa email)
  • verificați emailul personal, pentru confirmarea înregistrării și accesați link-ul atașat emailului
  • accesați Pagina Cont pacient din site, prin direcționare directă, și completați Formularul/chestionarul medical, cu atașarea fotografiilor solicitate (respectați indicațiile fotografice din Recomandări)
  • în acest moment unul dintre medicii specialiști din echipa Skinmed va evalua și va prelua cazul, cu programarea video a consultației, ideal în data și la ora selectată de către dumneavoastră. Dacă acest lucru nu este posibil, vom reveni către dumneavoastră pentru o reprogramare de comun acord
  • accesați contul personal ( email) pentru a deschide si a vă direcționa către platforma de video-consultație, transmisă în link de către personalul/medicul de caz
  • după evaluarea cazului, medicul formulează părerea de diagnostic și prescrie tratamentul local și sau oral  pentru afecțiunea pacientului; sunt cazuri în care poate fi formulată doar o listă de diagnostice diferențiale ce impun fie o probă terapeutică sau investigații suplimentare, precum dermatoscopie sau examinarea histopatologică, după prelevare de material biopsic; marea majoritate a  cazurilor sunt diagnosticate vizual, un ochi de specialist format poate stabili un diagnostic corect și prescrie un tratament specific cu intenție curativă (de vindecare/control)
  • Fișa de consultație și Prescripția  le veți primi în atașament, pe adresa de email personală specificată

Am încercat să accesăm pentru dumneavoastră o procedură ușoară de contact și legătură directă, pentru a fi livrate informațiile medicale și de caz complete. Modul de video- consultație este utilizat pe scară largă, internațional, în telemedicină, cu o conexiune și o calitate  a imaginilor superioară, pentru o acuratețe de diagnostic.

Noi, medicii Skinmed, ne continuam promisiunea făcută în fața dumneavoastră și vă rămanem alături pentru a rezolva toate problemele pielii!

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu