Acasa Aparitii Presa Acidul hialuronic care face minuni la nivelul feței, gâtului, decolteului și al mâinilor

Acidul hialuronic care face minuni la nivelul feței, gâtului, decolteului și al mâinilor

de Amalia

Lupta cu timpul face subiectul multora dintre cercetările și inovațiile ultimelor decenii în domeniul sănătății și frumuseții. Și dacă nu putem opri scurgerea timpului în sine, putem frâna modificările inerente ale aspectului fizic prin îmbunătățirea calității pielii, întârziindu-i asftel cât mai mult timp posibil deprecierea/îmbătrânirea.

Dr. Amalia Anghel, împreuna cu specialiștii de la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, optează constant pentru cele mai eficiente și performante tratamente de rejuvenare, sănătatea și frumusețea pielii fiind dezideratul absolut al fiecărui dermatolog angajat în lupta cu timpul.

Tratament revoluționar anti-aging – față gât, decolteu, mâini

Așa cum știm, pe piață există mai multe feluri de substanțe injectabile, fiecare având roluri și calități diferite. Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume, acid care face veritabile minuni la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni. Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii, întinerirea feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.

 Noul produs este singurul produs care acționează pe o perioadă de până la 9 luni, după o singură procedură, efectul fiind vizibil imediat.

Pe lângă hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substanței este esențială.

Injectarea cu acid hialuronic se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.

Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula de acid, care ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei.

Procedura de întinerire a feței, gâtului, decolteului și mâinilor este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare. Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse de hidratare a pielii, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, redând astfel elasticitatea naturală, fermitatea și tonusul pielii.

O singură injectare este suficientă pentru un ten vizibil întinerit!

Rezultatele vor fi vizibile după 1-2 săptămâni, pacienții beneficiind de o piele mai luminoasă, mai fermă, mai fină și cu linii fine și riduri superficiale reduse substanțial.

 De ce este importantă grosimea tegumentului la nivelul feței?

Pentru că, o dată cu trecerea timpului, pielea devine mai subțire, scăzând cantitatea de acid hialuronic existent în mod natural la nivelul acesta. Deși face parte din procesul natural de îmbătrânire fiziologică, acesta poate fi încetinit, refăcând calitatea și textura pielii.

Prin introducerea acidului hialuronic direct la nivelul tegumentului, a fost demonstrată o creștere semnificativă a markerilor de hidratare (AQP3 and GAG). Atunci când sunt folosite doar creme hidratante, efectul acestora este de a crea un strat artificial la nivelul pielii ce poate doar hidrata temporar stratul superficial al acesteia, însă nu poate pătrunde în straturile profunde, oferind îmbunătățiri majore. Există produse de îngrijire la domiciliu ce conțîn acid hialuronic, însă acesta este absorbit în cantitate foarte mică, uneori chiar deloc, beneficiile folosirii acestora fiind, din păcate, limitate.

La ce să ne așteptăm post-procedură?

Din cauza injectării multiple la nivelul zonei tratate, pielea poate fi roșie timp de 24-48 de ore după procedură. În unele cazuri, la locul injectării, după 12-24 de ore, pot apărea mici vânătăi, echimoze, în special la persoanele care folosesc medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, suplimente cu ulei de pește sau turmenic. Acestea însă sunt de mici dimensiuni, dispar în 7-10 zile și pot fi cu ușurință acoperite cu produse de makeup.

Rareori, poate apărea alergia la acidul hialuronic sau, uneori, la crema anestezică; de asemenea, există un risc minim de infecție din cauza înțepăturilor multiple, însă aceasta se poate trata prin administrarea de antibiotice.

Acest articol a apărut pe site-ul Ce se întâmplă doctore? în data 12–07-2023

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu