Acasa Aparitii Presa Descoperă tratamentul revoluționar de întinerire a feței, gâtului, decolteului și mâinilor!

Descoperă tratamentul revoluționar de întinerire a feței, gâtului, decolteului și mâinilor!

de Amalia

Mereu atenți la nevoile pacienților, specialiștii de la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, optează constant pentru cele mai eficiente și performante tratamente de rejuvenare, sănătatea și frumusețea pielii fiind dezideratul absolut al fiecărui dermatolog angajat în lupta cu timpul. Așa cum știm, pe piață există mai multe feluri de substanțe injectabile, fiecare având roluri și calități diferite. Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume, acid care face veritabile minuni la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

Lupta cu timpul este unul dintre lait-motivele cercetărilor și inovațiilor ultimelor decenii în domeniul sănătății și frumuseții. Si dacă nu putem opri scurgerea timpului în sine, ceea ce putem face este să stopăm modificările aspectului fizic inerente, să îmbunătățim calitatea pielii, întârziindu-i cât mai mult posibil îmbătrânirea.

“O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni. Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii, întinerirea feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing. Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat. Juvederm Volite este singurul produs care acționează pe o perioadă de până la 9 luni, după o singură procedură, efectul fiind vizibil imediat. “, spune Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București.

Pe lângă hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substanței este esențială. Naturalețea este atributul injectărilor cu Volite. Injectarea cu Juvederm Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.

Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, care ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei. Procedura de întinerire a feței, gâtului, decolteului și mâinilor este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare.”, adaugă Dr. Amalia Anghel, specialistul din cadrul clinicii Skinmed, Centrul de Excelență Dermatologie București.

Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse de hidratare a pielii, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, ajutând astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii. O singură injectare cu Juvederm Volite este suficientă pentru un ten vizibil întinerit și proaspăt până la 9 luni. Pentru că deja te-am obișnuit ca la Skinmed Clinic – Centrul de Excelență în Dermatologie București – să găsești medici specialiști cu o vastă experiență care îmbină cercetarea, prevenția și tratamentul cu aparatura medicală și produse de ultimă generație, te așteptăm să faci cunoștință și cu ultima inovație pentru calitatea pielii: Juvederm Volite. Rezultatele vor fi vizibile după 1-2 săptămâni, pacienții beneficiind de o piele mai luminoasă, mai fermă, mai fină și cu linii fine și riduri superficiale reduse substanțial. De ce este importantă grosimea tegumentului la nivelul feței? Pentru că, o dată cu trecerea timpului, pielea devine mai subțire, scăzând cantitatea de acid hialuronic existent în mod natural la nivelul acesta. Deși face parte din procesul natural de îmbătrânire fiziologică, acesta poate fi încetinit, refăcând calitatea și textura pielii cu Juvederm Volite.

“Prin introducerea acidului hialuronic direct la nivelul tegumentului, a fost demonstrată o creștere semnificativă a markerilor de hidratare (AQP3 and GAG). Atunci când sunt folosite doar creme hidratante, efectul acestora este de a crea un strat artificial la nivelul pielii ce poate doar hidrata temporar stratul superficial al acesteia, însă nu poate pătrunde în straturile profunde, oferind îmbunătățiri majore. Există produse de îngrijire la domiciliu ce conțin acid hialuronic, însă acesta este absorbit în cantitate foarte mică, uneori chiar deloc, beneficiile folosirii acestora fiind, din păcate, limitate.”, precizează specialistul.

Din cauza injectării multiple la nivelul zonei tratate, pielea poate fi roșie timp de 24-48 de ore după procedură. În unele cazuri, la locul injectării, după 12-24 de ore, pot apărea mici vânătăi, echimoze, în special la persoanele care folosesc medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, suplimente cu ulei de pește sau turmenic. Acestea însă sunt de mici dimensiuni, dispar în 7-10 zile și pot fi cu ușurință acoperite cu produse de makeup.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic: “Rareori, poate apărea alergia la acidul hialuronic sau, uneori, la crema anestezică; de asemenea există, un risc minim de infecție din cauza înțepăturilor multiple, însă aceasta se poate trata prin administrarea de antibiotice”.

Dr. Amalia Anghel, Medic Primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București.

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu