Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Epilare definitivă pentru bărbaţi şi injectare cu toxina botulinică

Epilare definitivă pentru bărbaţi şi injectare cu toxina botulinică

de Amalia

In ultimii ani, bărbaţii sunt tot mai interesaţi de îngrijirea personală. O fac temeinic şi astfel se bucură de apreciere în societate. Tenul, părul, corpul sănătos sunt tot atâtea cărţi de vizită pentru un bărbat de succes cum sunt şi pentru femeia frumoasă. La clinica Skinmed avem o gamă completă de tratamente medicale destinate procesului de înfrumuseţare masculină şi de reîntinerire.

Epilare definitivă laser fără durere

Dacă epilarea tradiţională, cu ceară, era coşmarul oricărui domn, iar lama nu e o soluţie pentru corp, tehnologia modernă vine în întâmpinarea partenerilor noştri de viaţă.

Epilarea laser reprezintă cea mai eficientă şi mai sigură metodă de îndepărtare a părului nedorit. Fără durere şi într-un timp extrem de scurt.

Soprano Titanium, cel mai nou aparat Alma Laser pentru epilare definitivă este ideal  pentru bărbaţii cu pilozitate excesivă, în special pe zone cum ar fi pieptul, gâtul, abdomenul sau spatele. Aparatul îi scapă pe bărbaţi şi de veşnica foliculită, afecţiunea care se manifestă prin mici puncte roşii inestetice şi uneori dureroase, centrate de firul de păr. Toate acestea in cel mai scurt timp posibil pentru un laser medical.

Opt minute pentru epilarea spatelui

Laserul funcționează prin atacarea rădăcinilor foliculului de păr pentru a-l distruge și, mai impresionant, face acest lucru fără a afecta pielea.

Durata unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și de caracteristicile firului de păr. Astfel, variază între câteva secunde pentru zone mici, de pe faţă și 8 minute pentru toracele posterior.

În funcție de fototipul cutanat al pacientului și de caracteristicile firului de păr, rezultatele dorite se ating în medie după 6-8 ședințe de tratament. Ulterior, în timp, sunt necesare ședințe de întreținere la 6-12 luni.

Ridurile dispar în cateva zile

In cazul ridurilor din etajul superior al feței, remediul cel mai eficient este injectarea cu toxina botulinică, mai ales că domnii prezintă o dezvoltare mai accentuată a mușchiului frontal.

Care sunt efectele?

O relaxare a mușchilor de pe frunte va produce un aspect mai odihnit al pacientului, va da impresia de tinerețe. Procedura durează aproximativ 15 minute, cu tot cu anestezia locală, efectul se observă imediat, iar timp de 4 – 6 luni aspectul se va păstra. Pe măsură ce procedura se repetă, va crește și durata menținerii efectelor.

Afla mai multe aici: https://www.skinmed.ro/corp/epilare-definitiva/epilarea-definitiva-cu-laser-pentru-barbati/

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu