Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Epilarea definitivă cu rezultate vizibile de la prima ședință!

Epilarea definitivă cu rezultate vizibile de la prima ședință!

de Amalia

 Când vorbim despre epilarea definitivă, ne gândim automat la un tratament care să ne scape rapid și definitiv de părul nedorit de pe corp. Și, dacă este posibil, cu cât mai puțină durere.

Pentru că vara s-a instalat de-a dreptul și pentru că foarte mulți au așteptat ridicarea restricțiilor pentru a-și începe noi abonamente, doresc să vă povestesc despre cele două lasere de epilare definitivă extrem de eficiente indiferent de temperaturile/gradele din termometru, grație cărora obții rezultate spectaculoase încă de la prima ședință. 

Știu că problema apare atunci când trebuie să alegem între multele tehnologii disponibile în clinicile de specialitate, mai exact între mai multe lasere. Dioda, Alexandrite, Yag? Toate sunt lasere eficiente și toate promit rezultate spectaculoase. Cu fiecare dintre ele ajungem la liman în cele din urmă, după mai multe sau mai puține ședințe, pentru că fiecare acționează doar la o anumită lungime de undă. Fără a intra în detalii tehnice (pe acestea le puteți descoperi pe site-urile producătorilor), important este să reținem că cele mai rapide rezultate le putem obține doar cu laserul care înglobează toate lungimile de undă, distrugând astfel firele de păr în timp record. Dacă tot este posibil, de ce am vrea să scăpam de părul nedorit într-un an și nu în jumătate de an?!  

        Până în prezent există două astfel de lasere pe piața internațională, iar în România doar în foarte puține clinici. Clinica Skinmed, Centrul de Excelență în Dermatologie București, pune la dispoziția pacienților aparate ultraperformante de la Alma Laser, Soprano Ice Titanium și Soprano Ice Platinum, aprobate FDA (n.a. Federal Drug Administration), lasere care însumează într-un singur capăt de epilare toate cele trei lungimi de undă amintite mai sus. Acest lucru face posibile rezultate WOW încă de la prima sedință, majoritatea clienților dorind să renunțe astfel după numai trei ședințe. Chiar dacă părul nu mai crește după cele trei ședințe menționate, este important să ducem cele șase ședințe până la capăt. De ce? Pentru că nu ne putem limita la doar trei ședințe din cauză că nu toate firele de păr sunt în același timp în faza activă de creștere, când sunt cel mai susceptibile pentru a fi distruse. Unele dintre fire sunt în fază anagen, fază activă, altele în catagen și altele în telegen, fază dormandă. Cele care nu se află în fază activă pot suferi încetinirea creșterii, dar nu pot fi distruse complet. De aceea trebuie intervenit de 6 ori, pentru a prinde toate firele în faza propice înlăturării lor.

 Performanță absolută cu tehnologia SHR

        Prin tehnologia SHR, laserele Soprano Ice Titanium și Soprano Ice Platinum trimit impulsuri scurte repetate rapid, care ajung adânc în derm, rădăcinile firelor de păr fiind încălzite la 45 de grade Celsius și distruse, iar capilarele care hrănesc foliculii fiind sigilate (pentru că acestea să nu se mai formeze). În acest fel, încă de la prima sedință, un procent de aproximativ 50% dintre firele de păr aflate la maturitate vor ceda definitiv.

        Un plus îl aduce și tehnologia de răcire continuă în timpul lucrului, aceasta oferind confort pacientului și protejând pielea de posibile arsuri. Adică exact acea senzație de lipsa durerii, pe care o dorim atunci când căutăm laserul potrivit pielii noastre.

Un alt avantaj al acestor lasere este faptul că ambele se adresează oricărui fototip, fiind eficiente pe orice tip de piele, fir de păr, în orice moment al anului, inclusiv vara. Datorită eficienței acestor aparate, protocoalele de lucru sunt scurte, fiind nevoie în medie de 4-6 ședințe repetate la interval de  4 – 6 săptămâni, pentru a obține rezultatul dorit. Pentru mentenanță, procedura are apoi nevoie de o singură sedință de întreținere la interval de un an, inclusiv vara.

Află mai multe pe www.skin-med.ro

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu