Acasa Aparitii Presa Iubește.Zâmbește.Trăiește. NOT just a doctor….

Iubește.Zâmbește.Trăiește. NOT just a doctor….

de Amalia

Dr. Anghel.ro este locul unde vă puteți informa asupra noutăților de îngrijire și de tratament ale pielii și cele mai importante terapii de estetică medicală. M-am gandit să aduc aproape toate tehnicile internaționale și noutățțile in dermatologie și estetică medicală, pentru a crea o comunitate informată și pregătită pentru cele mai bune alegeri. 

Cred cu țările în componența emoțională și abordarea integrativă a medicinei tradiționale. Diagnostichez și tratatez pacienți oncologici, iar componența pshihologică este extrem de importană în abordarea terapeutică, inclusiv complianța la tratament este în relație de dependență.  Mi-am dorit să impărtășesc din experiența mea de business și cum a fost posibilă această abordare. Pentru că este o comunitate activă, invitații mei vin alături cu materiale diverse de la povești de viață la materiale legate de noutăți tehnologice. Îmi doresc o legătură deschisă, cu participare activă și discuții de interes, astfel încat să ne provocăm reciproc și să încercăm a găsi soluții sau răspunsuri la întrebări diverse prin care eu sau invitații mei vă putem susține.                  

Vă mulțumesc!

INCEPUTURI IN BUSINESS…

2014, MEDIC SPECIALIST dermatolog de doi ani, curaj, dorință și nebunie…. Cam așa pot descrie începutul. Mi-am dorit să pot ajuta cat mai mulți pacienți și să pot decide organizatoric asupra actului medical. Intorcandu-ne în timp… la începutul perioadei de medic specialist a fost greu, am avut nevoie să construiesc credibilitate prin valoarea actului medical. În cel mai scurt timp, aproximativ 6 luni aveam o serie mare de reușite terapeutice și o bază mare de pacienți. Am decis să investesc în dezvoltarea mea profesională, pentru a adăuga și alte arii de expertiză, iar pentru acest lucru am accesat o serie de evenimente internaționale. Mi-am perfectat noțiunile de dermatoscopie în 2012 în Gratz, cu inventatorii acestei tehnici, am participat la cursuri de chirurgie dermatologică și am început să studiez domeniul esteticii medicale. Cu toate acestea însușite, însoțindu-mă de curaj, am decis să înființez Skinmed Clinic. Numele reprezintă aria mea  de expertiză, Medicine of the Skin, medicina pielii tale. Pentru mine sănătatea pielii reprezintă centrul activității mele, fie că vorbim de cancerele cutanate sau chiar despre estetica medicală, pentru că o piele frumoasă este o piele sănătoasă! Cu două facultăți, un doctorat în medicină, fără studii de business, bazandu-mă pe abilitățile mele personale și profesionale, am decis să intru în acest domeniu. Singura mea rațiune a fost și va rămane cea medicală. Este locul unde eu, împreună cu echipa mea, îmi ajut pacienții, salvăm vieți, beneficiind de tehnologia de varf în domeniul nostru de activitate. A fost locul în care eu m-am regăsit, am investit timp și multă pasiune. A fost oare, cheia succesului? Poate că da… Ascensiunea a fost susținută cu progres, profesional și tehnologic. Am adus în Skinmed echipamente inovatoare, în 2014 am început scanarea corporală integrală, cu Fotofinder, avand la dispoziție primul lor sistem automatizat. Acest lucru mi l-am dorit pentru a monitoriza pacienții cu melanom și a diagnostica această tumoră în stadiu incipient. Incă și astăzi este atitudinea pe care noi, dermatologii, ne-o dorim pentru pacienții noștri. În această profesie, o  parte importantă am alocat-o acestei tumori cutanate. Am început relația în 2006 cand am decis studiul doctoral, continuand și în anii de specialitate cu proiecte de cercetare. Ulterior, am monitorizat pacienții cu melanom și am diagnosticat cazuri incipiente de melanom, atitudine salvatoare de viață. Ce poate fi mai înălțător și un motiv mai mare de bucurie? În timp am avut o serie de decizii ce s-au dovedit greșite, iar ele mi-au oferit cele mai importante lecții de business. Ulterior am învățat și noțiunile de business care m-au ajutat să contruiesc susținut, să analizez și să implementez. Și încă mai am decizii greșite… pentru că am decis să învăț…

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu