Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Laserele medicale, soluţia pentru multe dintre afecţiunile dermatologice, dar şi estetice!

Laserele medicale, soluţia pentru multe dintre afecţiunile dermatologice, dar şi estetice!

de Amalia

Trăim într-o perioadă propice dezvoltării rapide a tehnologiilor medicale şi e necesar să fim la curent cu tot ceea ce apare nou în domeniul sănătăţii  / frumuseţii. In felul acesta, vom putea accesa la momentul potrivit exact ceea ce ni se potriveşte şi ceea ce ne aduce beneficii. Sănătatea înseamnă o stare de bine şi încredere în sine. Cele mai moderne terapii laser aduc tehnologie şi eficienţă în afecţiunile vasculare, acnee, epilare sau în îndepărtarea ridurilor. Laserul tratează şi întinereşte, este soluţia de tratament cea mai modernă, cu eficienţa cea mai sporită, care ne scapă de injecţii sau bisturiu într-o gamă largă de afecţiuni şi din zona estetică.

Tratamentele anti-îmbatranire cu laserele ClearLift și ClearSkin au efecte durabile în timp, fiindcă se bazează pe un proces natural de reîntinerire. ClearLift stimulează  producția de colagen la nivelul feței și gâtului, pentru a reda pielii elasticitatea pierdută o dată cu treceerea timpului. Tratamentul reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât, fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile.

!!! Cele mai multe lasere nu pot fi folosite în zona din jurul ochilor, dar ClearLift poate ajuta această porțiune să își recapete tinerețea.

Reîntinerirea laser este un proces gradual, în care efectele se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minim 4 ședințe, la interval de o lună. Procedura durează jumătate de oră și poate fi efectuată oricând în timpul zilei, chiar și în pauza de masă, deoarece timpul de recuperare este scurt sau nu este necesar, față de alte lasere mai agresive.

Un alt domeniu în care tratamentele laser disponibile la Skinmed își arată eficiența este terapia-antiacneică. Laserul Clear Skin reduce flora de tip Propionibacterium acnes prin alterarea membrane celulare bacteriene și reduce activitatea glandelor sebacee. În același timp, el provoacă o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee. 

Epilarea definitivă cu laser este cea mai răspandită procedură de estetică. Intr-adevăr, laserul este şi soluția de lungă durată pentru îndepărtarea părului nedorit. Epilarea laser definitivă trebuie efectuată într-o clinică dermatologică, deoarece acest aparat este unul medical, din punctul de vedere al tehnologiei folosite. Soprano Ice Titanium/Platinum  este tehnologia laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtare a pilozității.

Soprano Ice Platinum/Titanium combină trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele, toate tipurile de pilozitate și pe tot parcursul anului, putand fi utilizate chiar și pentru pielea bronzată în maximă siguranță. Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice. Ceea ce aduce nou Titanium este un aplicator quatro (4 cm) cu eficientizarea în timp a acestui tratament, durata este acum înjumătățită și optimizarea mecanismului de răcire.

Laserul VBEAM Pulsed Dye este folosit de peste 15 ani în tratarea diferitelor afecțiuni vasculare. El folosește o lungime de undă de 595 de nm, care țintește hemoglobina, principalul cromofor din vasele de sânge.

Pentru că pielea conține o cantitate mare de apă, laserul CO2 este ideal pentru distrugerea leziunilor benigne ale pielii (papiloame, veruci, keratoze seboreice, hemangioame, etc.), dar și în dermatologia estetică, mai ales în tratamentul cicatricilor și pentru rejuvenare.

Tehnologiile laser în permanentă expansiune, au reprezentat o piatră de temelie în dermatologia clasică, dar și estetică, doar cu ajutorul acestora reușim a trata unele afecțiuni, a corecta și controla probleme care pană acum nu aveau soluție, în deplină siguranță pentru pacient. Sănătatea este o stare de bine pe care acum reușim să o menținem în timp!

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu