Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Epilarea nu mai are secrete nici pentru bărbaţi

Epilarea nu mai are secrete nici pentru bărbaţi

de Amalia

Epilarea laser este o metoda rapidă prin care se îndepărtează definitiv părul inestetic din orice zonă a corpului. Tratamentul de epilare definitivă este o procedură sigură, eficientă, comodă şi nedureroasă. Nu e de mirare că şi bărbaţii au descoperit avantajele epilării pentru zonele în care părul nedorit era îndepărtat până acum cu durere, inconfort şi doar pentru perioade limitate de timp.

Bărbaţii îşi recuperează, de exemplu, pomeţii, în cazul celor cu fire de păr în exces. De asemenea, pot scăpa de pilozitatea inestetică de pe gât, ceafă, axilă şi abdomen sau de pe umeri, spate şi chiar de pe picioare.

O piele fină este un must have al spotivilor precum bicicliştii, înotătorii sau culturiştii.

Procedura este rapidă şi foarte sigură şi nu durează mai mult de 10 minute pentru o zonă. Primele rezultate se văd după doar 2 – 3 şedinte, iar după 6-8 şedinţe este necesară o şedinţă la 6 luni. Epilarea laser reprezintă cea mai eficientă şi mai sigură metodă existentă la ora actuală.

Cum acţionează Soprano Ice Platinum?

Soprano Titanium, cel mai nou aparat Alma Laser pentru epilare definitivă, este un sistem de ultimă generaţie, cu rezultate excelente pe termen lung, fără durere.

Este un must have pentru bărbaţii cu pilozitate excesivă, în special pe zone cum ar fi pieptul, gâtul, abdomenul sau spatele, dar şi atunci când pacientul se confruntă cu probleme medicale precum foliculită, afecţiunea care se manifestă prin mici puncte roşii inestetice şi uneori dureroase centrate de firul de păr, cauzată de bacterii. Epilarea cu ceară sau îndepărtarea firului cu lama poate avea ca efecte fire de păr crescute pe sub piele, pseudofoliculita.

Tehnologiile de epilare laser au apărut în anii 2000, dar Alma Laser a schimbat modul tradiţional de acţionare al acestora, prin sistemul SHR. Acesta permite tratarea zonelor “in motion”. Astfel, energia este livrată în mişcare, încălzind doar structurile targetate, fără a afecta ţesutul înconjurător şi fără durere.

In plus, Soprano foloseşte inovaţia Alma, sistemul ICE cooling patentat, ce previne orice risc de arsură superficială şi asigură confortul pacientului. Un tratament relaxant, fără durere, cu rezultate spectaculoase.

In plus faţă de predecesorii săi, Soprano Titanium beneficiază de noul aplicator Quattro, ce asociază tehnologia 3D cu o fereastră marită, de 4 cm2. În acest fel se scurtează considerabil timpul necesar tratamentului. Astfel, şi în cazul bărbaţilor, epilarea laser este cea mai indicată, fiind eficientă, nedureroasă si fără riscuri.

Cristian Dumitrache, Exatlon Romania

Vă povestesc astăzi puțin din experiența mea de la clinica Skinmed, tocmai pentru că sunt impresionat, iar ceea ce mă încantă doresc să împărtăsesc cu ceilalți.

Ei bine, totul a început în momentul în care m-am decis să apelez la procedura de epilare definitivă pentru membrele superioare plus axilă (pentru sportivi e cumva un must şi înțelegeti şi voi de ce). Pentru asta aveam nevoie de o procedură specială, unde să-mi fac epilarea. După o serie de căutări pe internet, am aflat de cei de la Skinmed, cum că au aparatură de ultimă generație, că sunt cei mai buni din Europa de est, plus că au un personal foarte bine pregătit. Așa că i-am contactat şi am mers la ei pentru un mic consult. Acolo am stabilit data la care voi începe această procedură şi mi-au explicat cum se va desfășura procesul (toate detaliile de care aveam eu nevoie). Ceea ce vreau să subliniez şi este foarte important este că, înainte de a merge la clinică, cu o seară înainte, trebuie să vă epilați în zona unde doriți să urmați procedura, dar cu lama, nu cu ceară. Contează foarte, foarte mult asta. Ei bine, o dată ajuns acolo, doamna doctor m-a verificat dacă mai aveam fire de păr în zona respective, pentru a le îndepărta, după care mai verifică dacă există alunițe, pentru a le acoperi cu un creion special de culoare albă. Apoi se aplică un gel care se simte rece la început, dar după ce aparatul începe să își facă treaba, se va simți doar o căldură minoră.

Cred ca toți avem temeri la început – dacă ne doare, dacă ne ustură sau orice altceva… ei bine, nu doare absolut deloc, se simte doar o căldură minoră în zona unde se aplică acel cap al aparatului. Există și zone unde rădăcina părului este mai groasă (zona degetelor), iar acolo se vor simți mici înțepături, dar sunt suportabile.

Cât despre rezultate, sunt foarte bucuros pentru că au început să apară încă după prima ședință, eu fiind în prezent la cea de-a treia ședință de epilare definitivă pe membrele superioare, iar la axila abia ce am terminat-o pe prima. Părul a început să crească din ce în ce mai greu, se poate observa chestia asta între ședințe (timp de o lună de zile). De abia aștept să ajung la ultima ședință, mai exact cea cu numărul 6, pentru că este un aparat de ultimă generație și nu mai sunt necesare 12 ședințe, așa cum erau cu câțiva ani în urmă, la orice alt device.

Mă bucur tare mult ca am aflat de cei de la Skinmed, pentru că au aparatură de top și mă pot ajuta să scap mult mai repede de părul nedorit.

Așa că vă recomand cu toată încrederea clinica Skinmed, pentru că am numai cuvinte de laudă pentru ei, au un personal foarte bine pregătit, foarte amabil și o calitate superioară a rezultatelor. Dacă doriți rezultate de calitate în timp scurt, acum știți unde să apelați. Mult succes!

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu