Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Top-Gun Look – din nou pe val!

Top-Gun Look – din nou pe val!

de Maridana

Top-Gun” ramane unul dintre filmele de referinta in cinematografie, fiind pelicula care in ciuda celor cateva zeci de ani care au trecut de la aparitie, pare sa inspire tot mai multi tineri, cand vine vorba despre look. Frumuselul pilot, jucat de celebrul Tom Cruise, este “copiat” gratie stilului ingrijit si sexy cu care orice barbat poate cuceri pe cine doreste…“Top-Gun” ramane unul dintre filmele de referinta in cinematografie, fiind pelicula care in ciuda celor cateva zeci de ani care au trecut de la aparitie, pare sa inspire tot mai multi tineri, cand vine vorba despre look. Frumuselul pilot, jucat de celebrul Tom Cruise, este “copiat” gratie stilului ingrijit si sexy cu care orice barbat poate cuceri pe cine doreste…

O piele fina, ingrijita din cap pana in picioare este cartea de vizita a oricui, dar mai presus de toate este apanajul increderii si sigurantei de sine, ceea ce face un barbat sa fie si sa transmita masculinitate prin toti porii.

Ce presupune Top-Gun Look?

Majoritatea barbatilor, tineri si mai putin tineri, care trec pragul clinicii, opteaza pentru tratamente faciale, atat reparatoare, cat si de infrumusetare (inclusiv lasere si injectabile), pentru epilare definitiva pe zone precum spate, axile si brate, si pentru antrenarea si revitalizarea musculaturii.

Laserele sunt perfecte pentru a repara eficient leziunile pielii (Co2, microneedeling dermapen 4 si Clearskin fiind in topul preferintelor acestora atunci cand ne referim la acnee, cicatrici, roozacee, hiperpigmentari, laxitate), tratamentele precum Oxygeneo pentru hidratarea in profunzime a dermului si rejuvenare, toxina botulinica si acidul hialuronic pentru eliminarea ridurilor faciale si Vacusport pentru oxigenarea celulara, tonus si vitalitate musculara.

Sa nu uitam nici de caderea parului, in clinica exista tratamente de top la nivel international, prin care, alaturi de medicatie-tinta, putem stopa caderea parului si stimula cresterea si indesirea firelor de par.

Printre cei care recurg la aceste scheme de tratament se afla si vedete si influenceri precum Stefan Stan, Alexandru Constantin (vedeta Prrima TV), Gabi Nedelcu (finalist Exatlon Romania), Alex Stoica, Cristian Dumitrache si Mihai Berar (Exatlon Romania, sezonul 3).

Gabi Nedelcu (finalist Exatlon Romania, sezonul 3): “Sunt extrem de bucuros ca exista Oxygeo si Vacusport, merg periodic la Skinmed pentru a-mi ingriji tenul si muschii. Chiar daca sunt foarte tanar, ma preocupa aspectul meu si cata vreme il pot imbunatati, o fac cu placere. Multumesc mult Skinmed si dnei. Dr Amalia Anghel!”

Cristian Dumitrache (Exatlon Romania, sezonul 3): “In aceasta perioada sunt preocupat sa scap de parul nedorit si sa-mi antrenez muschii. Pentru asta recurg la Soprano Titanium, cel mai bun laser de epilare definitiva al momentului si la Vacusport, tehnologia spatiala valorificata de catre toti marii sportivi profesionisti.”

www.skinmed.ro

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu