Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Epilarea laser – destinată atât femeilor, cât și bărbaților

Epilarea laser – destinată atât femeilor, cât și bărbaților

de Maridana

În secolul XXI epilarea nu mai este considerată un subiect tabu în rândul bărbaților, din ce în ce mai mulți dintre aceștia alegând să îndepărteze pilozitatea nedorită. Fie că vorbim despre epilarea în scop cosmetic, fie când se vrea înlăturată o afecțiune medicală (foliculită, pseudofoliculita), sau când viața profesională o cere (cicliști, înotători, culturiști etc.), epilarea, prin diverse metode, a devenit din ce în ce mai populară.

Epilarea laser reprezintă cea mai eficientă și mai sigură metodă existentă la momentul actual, și este destinată atât femeilor, cât și bărbaților ce își doresc îndepărtarea pilozității inestetice.

Epilarea laser este o necesitate pentru persoanele cu pilozitate excesivă, în special pe zone cum ar fi pieptul, gâtul, abdomenul sau spatele, mai ales atunci când pacientul se confruntă cu foliculită – o afecțiune comună ce se manifestă prin mici puncte roșii inestetice și uneori dureroase centrate de firul de păr, cauzată de obicei de bacterii (frecvent stafilococ), sau cu fire de păr crescute pe sub piele – pseudofoliculita (aproape orice metodă de epilare mecanică duce la apariția acestora).

Sistemele de epilare Soprano folosesc tehnologia exclusivă 3D, combinând cele mai eficiente 3 lungimi de undă (Alex 755nm, SPEED 810nm, YAG 1064nm) într-un singur aplicator, țintind simultan diferite structuri anatomice ale folicului pilos. Astfel devine cel mai sigur și cel mai eficient tratament de îndepărtare a pilozității disponibil la ora actuală. În plus, aceste lungimi de undă permit tratarea zonelor “in motion” – energia este livrată în mișcare, încălzind doar structurile targetate, fără a afecta țesutul înconjurător și fără durere. Sistemul ICE Cooling integrat asigură un confort crescut în timpul procedurii și oferă pacienților o experiență plăcută, nedureroasă.

Testimoniale ale clientilor Skinmed:

  1. Cristian Dumitrache, Exatlon Romania

Vă povestesc astăzi putin din experiența mea de la clinica Skinmed, tocmai pentru că sunt impresionat, iar ceea ce mă încantă doresc să împărtășesc și cu ceilalți.

Ei bine, totul a început în momentul în care m-am decis să apelez la procedura de epilare definitivă pentru membrele superioare plus axilă (pentru sportivi e cumva un must și înțelegeți și voi de ce). După o serie de căutări pe internet, am aflat de clinica Skinmed, cum că au aparatură de ultimă generație, că sunt cei mai buni din Europa de est, plus că au un personal foarte bine pregătit. Așa că i-am contactat si am mers la ei pentru un mic consult. Acolo am stabilit data la care voi începe această procedură și mi-au explicat cum se va desfășura procesul (toate detaliile de care aveam eu nevoie). Ceea ce vreau să subliniez si este foarte important este că înainte de a merge la clinică, trebuie să vă epilați in zona unde doriți să urmați procedura, dar cu lama, nu cu ceară. Conteaza foarte, foarte mult asta. Ei bine, o dată ajunși acolo, doamna doctor ne verifică dacă mai avem fire de păr în zona respectivă pentru a le îndepărta, după care mai verifică dacă există alunițe, pentru a le acoperi cu un creion special, de culoare albă. Apoi se aplică un gel care se simte rece la început, dar după ce aparatul începe să își facă treaba se va simți o căldură minoră.

Cred că toți avem temeri la început – dacă ne doare, dacă ne ustură sau orice altceva… ei bine, nu doare absolut deloc, se simte doar o căldură minoră în zona unde se aplică acel cap al aparatului. Cât despre rezultate, sunt foarte bucuros pentru că au început să apară încă după prima ședință, eu fiind în prezent la cea de-a doua ședință de epilare definitivă pe membrele superioare, iar la axilă abia ce am terminat-o pe prima. Părul a început să crească din ce în ce mai greu, se poate observa chestia asta între ședințe (timp de o lună de zile). De abia aștept să ajung la ultima ședință, mai exact cea cu numărul 6, pentru că este un aparat de ultimă generație și nu mai sunt necesare 12 ședințe, așa cum erau cu câțiva ani în urmă, la orice alt device.

Mă bucur tare mult ca am aflat de cei de la Skinmed pentru că au aparatură top și mă pot ajuta să scap mult mai repede de părul nedorit. Așa că vă recomand cu toată încrederea clinica Skinmed, am numai cuvinte de lăuda pentru ei, au un personal foarte bine pregătit, foarte amabil și o calitate superioară a rezultatelor. Dacă doriți rezultate de calitate in timp scurt, acum știți unde să apelați. Mult succes!

  • Alex Stoica, fost vicecampion la kaiac canoe, Exatlon Romania

“La Skinmed imi indepartez parul de la axile, cu cel mai comod si eficient laser al momentului – Soprano Titanium. Sunt deja la cea de-a patra sedinta si nici urma de par! In plus, partea cea mai buna este ca in timpul sedintei simt ca o gadilatura, nici urma de durere. La prima sedinta am simtit cateva piscaturi, la a doua mai putine, iar de la a treia doar o senzatie de gadilat. Sunt extrem de multumit de rezultate!”

www.skinmed.ro

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu