Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Tratamentul de întinerire prietenos cu bărbaţii

Tratamentul de întinerire prietenos cu bărbaţii

de Amalia

Orice bărbat adevărat preţuieşte propria imagine. Nu trebuie să fie narcisist, nici Casanova, ca să se preocupe de sănătatea şi de aspectul fizic. Tine de stima de sine, de respectul pe care şi-l acordă sieşi, ca fiinţă, înainte de a urmări să impresioneze orice audienţă.

In stilul de viaţă abordat de către un astfel de bărbat, admirat indiferent de vârstă, pe lista priorităţilor se află tratamentul cu toxina botulinică. Vorbim despre un tratament care devine din ce în ce mai popular, foarte eficient în menţinerea tinereţii pielii.

Domnii doresc rezultate diferite în aspectul lor, în funcţie de vârstă şi de personalitate. Unii nu vor să arate încruntaţi, alţii vor să ţină pasul cu colegii mai tineri şi competitivi, iar unii vor pur şi simplu un look fresh în postările social media. De ce să pui pe facebook o poza de acum 5 ani, când poți foarte bine să arăţi astăzi ca atunci?! Este o intrebare pertinenta pentru barbatul inteligent.

Procedurile cu botox sunt răspunsul pentru fiecare, fiindcă rezultatele sunt rapide, se obţin fără durere şi aspectul este unul natural. Cei care nu sunt împăcaţi cu liniile care le brăzdează faţa pot scăpa de aceste riduri gratie acestei toxine botulinice.

„Am 30 de ani şi observ linii fine în jurul ochilor. Sunt prea tânăr pentru botox?”

Nu, botoxul diminuează aceste linii şi previne adâncirea lor. Candidatul ideal este bărbatul cu primele linii fine pe frunte, de exemplu. Pentru că acestea se transformă în viitoarele riduri. În jur de 30 de ani este vârsta ideală să te preocupi de ridurile de expresie.

Botox sau fillere? Ce mi se potriveşte?

Depinde de ce fel de riduri vrei să scapi şi în ce fel.

Botoxul este ideal pentru ridurile de expresie, pe care le ascunde şi le stopează. Mai ales pe cele de pe frunte şi pe cele dintre sprâncene. Tratamentele cu fillere sunt ideale pentru ridurile deja formate, vizibile chiar când faţa este relaxată. Ne referim la ridurile din jurul gurii sau la pliurile nasolabiale, care sunt adânci şi trebuie umplute.

Injecţiile cu botox necesită cunoştinţe medicale şi de anatomie a feţei

Cunoaşterea anatomiei faciale este esenţială pentru injectarea toxinei botulinice. Succesul procedurii este asigurat de înţelegerea complexităţii şi rolului muşchilor faciali, nervilor şi arterelor. Lipsa de informaţii poate duce la complicaţii grave. Mai mult, medicul este cel care cunoaşte reacţia tratamentului în muşchii vecini, pentru a păstra un aspect natural al feţei. Este un mit faptul că prin injectarea cu botox se pierde expresia facială. Faţa nu va avea un aspect înghețat cand tratmentul este aplicat de catre specialisti. Pacienţii sunt perfet capabili să-şi arate in continuare expresia feţei, emoţiile. 

Efectul toxinei botulinice se instalează treptat, pe parcursul a 7 zile de la injectare, deoarece necesită integrarea toxinei la nivelul sinapsei neuromusculare. Durata tratamentului este de 4-6 luni, în funcţie de fiecare pacient, de tehnica de injectare și de cantitatea injectată.

Celebrităţi precum Brad Pitt, Tom Cruise sau Steven Tyler cuceresc încă inimile admiratoarelor şi prin aspectul impecabil, ajutat pe alocuri de tratamente estetice, precum injecţiile cu botox. Un efort minim pentru un look de milioane!

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu