Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Augmentarea buzelor cu acid hialuronic: cum obtinem rezultate echilibrate si naturale

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic: cum obtinem rezultate echilibrate si naturale

de blogamalia

Frumusețea, definită prin calități bine notate în ultimii ani, a devenit un obiectiv. Dacă ar trebui să definim frumusețea folosind un singur cuvant, acela ar fi cu siguranță ‘echilibru’. Fie că sunt recomandate pentru mărirea buzelor, pentru netezirea ridurilor, corectarea cearcănelor sau restructurarea pomeţilor, injecţiile cu acid hialuronic sunt foarte populare în zilele noastre.

Un exemplu concret în contextul de frumusețe echilibrată este augmentarea buzelor, o intervenție tot mai solicitată atât din rațiuni pragmatice, cât și din rațiuni estetice. Dintr-o nevoie sau dintr-o dorință.

Oricare ar fi motivul, acesta se bazează pe o realitate greu de ignorat: atunci când interacționăm cu o persoană, o analizăm de sus în jos, de la chip la pantofi. Nu e de mirare că buzele au un impact major și un rol deosebit de important la nivel facial. Tocmai de aceea este cât se poate de normal să ne dorim buze frumoase și să ne simțim bine în pielea noastră.

În acest context al dorinței sunt două aspecte importante de luat în calcul: tipul și calitatea acidului hialuronic (posibilele reacții advese sunt corelate cu acest aspect) și medicul, specializat în tehnici de injectare. De ce medicul? Deoarece această procedură considerată simplă poate cauza reacții adverse grave când este executată de o persoană nespecializată .

Injectarea cu acid hialuronic, sau mărirea buzelor cu acid hialuronic, presupune rezolvarea multiplelor problem pe care le poate avea o femeie la acest capitol, asimetria buzelor, augmentarea lor atunci când sunt prea subțiri, sau umplerea spațiilor goale care afectează modul în care vorbim sau zâmbim.

Datorită acidului hialuronic premium de ultimă generație pe care am ales să îl folosesc, efectele acestei proceduri sunt vizibile până la 9 luni.

Cum decurge procedura de augumentare a buzelor

Primul pas este aplicarea unei creme anestezice cu efect puternic de amorțire a zonei.. Majoritatea pacientelor consideră procedura suportabilă din punct de vedere al durerii (mai ales că durează maxim 15 minute) .

De cele mai multe ori aleg injectarea cu acid hialuronic folosind canula, care scade riscul vanătăilor și edemului asociat. Canula este un ac cu vârf bont, de aceea ea nu înțeapă și nu traumatizeaza vasele de sânge și terminațiile nervoase de la nivelul buzelor ci le „ocolește”. Alegerea tehnicii de injectare (cu ac sau canulă) se stabilește în urma unei consultații în cadrul căreia decidem împreună care este cea mai bună variantă.

       Personal, sunt devotată ideii de frumusețe ca ‘echilibru’, ‘proporții’, ‘naturalețe’ și folosesc cele mai avansate soluții medicale că instrumente menite să ajute, să repare, nu să debalanseze. Pentru că obiectivul final este să fii cea mai bună versiune a ta, în pielea ta, nu cea mai reușită versiune a altcuiva. Tocmai de aceea, dialogul este necesar, precum și ochiul critic al medicului specialist care iți va analiza trăsăturile și iți va propune soluția optimă de augmentare a buzelor astfel încat reacția celor din jur să fie ‘Nici nu mi-am imaginat că nu sunt naturale!’

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu