Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Câștigă 10 ani pe chip, rapid şi fără durere, cu toxina botulinică potrivită!

Câștigă 10 ani pe chip, rapid şi fără durere, cu toxina botulinică potrivită!

de Amalia

Vă doriți o piele fără riduri, cu aspect tânăr vreme îndelungată? Injecțiile cu toxină botulinică pot fi răspunsul pentru dumneavoastră. Puteți obține un look mai tânăr cu până la 10 ani, fără efort și fără durere.

Medicii dermatologi din clinica Skinmed spun că se injectează doza potrivită tonusului muscular al fiecărei persoane, în funcție de vârstă, de sex și de aspectul pielii.

În doar 10 minute de tratament, se obțin rezultate care durează până la 6 luni. Tenul are un aspect întinerit, expresivitatea facială nu este afectată, zâmbetul este natural și atrăgător. Pentru că procedura este sigură, cu rezultate rapide și pe termen lung, a atras mulți adepți în ultimii ani, inclusiv în rândul bărbaților.

Toxina botulinică este din ce în ce mai utilizată pentru mai multe zone faciale, inclusiv la nivelul gâtului, pentru amelioarea contractilității musculare din aceste zone și îmbunătățirea aspectului.

Procedura se adresează, în general, persoanelor între 25 și 65 de ani. Peste această vârstă, ridurile devin statice și, în marea majoritate a cazurilor, nu vor fi influențate de acest tratament. Este nevoie de o consultație în cazul fiecărui pacient înaintea efectuării procedurii, pentru a stabili dacă aceasta i se potrivește.

Fără bisturiu, fără durere

Pentru aceste tratament se folosesc ace de dimensiuni foarte mici, disconfortul fiind aproape inexistent. Poate apărea o ușoară senzație de presiune sau înțepătură, însă aceasta dispare foarte repede. 

Procedurile chirurgicale implică eliminarea excesului de piele, iar aspectul devine artificial, pe când BOTOX-ul va crea un aspect general al feței mai tânăr şi natural.

O cantitate mică de substanță va fi injectată în zonele vizate cu un ac de dimensiuni foarte mici, disconfortul fiind minim. Majoritatea pacienților compară senzația cu cea a unei ușoare înțepături. Nu este necesară anestezierea  zonei.

Rezultate rapide

Botoxul diminuează liniile fine şi previne adâncirea lor. Este ideal pentru ridurile de expresie, pe care le ascunde şi le stopează. Mai ales pe cele de pe frunte şi pe cele dintre sprâncene. În jur de 30 de ani este vârsta ideală pentru a te preocupa de ridurile de expresie. Nu există perioadă de recuperare, majoritatea pacienților îşi reiau activitatea imediat după procedură. Totuși, se recomandă evitarea efortului fizic intens și masajul zonei respective pentru 1-2 zile.

Efectele sunt vizibile după o perioadă de 3-8 zile și este maximal la 1-2 săptămâni.

Intervalul de timp între injectări este specific fiecărui pacient. În funcție de răspunsul individual, acesta nu ar trebui să fie mai mic de 16 săptămâni, dar în medie este de aproximativ 6 luni.

www.skin-med.ro

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu