Acasa Dermatologie si Estetica Medicala Velashape 3 – regina terapiilor anti-celulită!

Velashape 3 – regina terapiilor anti-celulită!

de Amalia

Tehnologiile laser în permanentă expansiune au reprezentat o piatră de temelie în dermatologia clasică, dar și în cea estetică. Doar cu ajutorul acestora reușim a trata unele afecțiuni, a corecta și controla probleme care pană acum nu aveau soluție, în deplină siguranță pentru pacient. Sănătatea este o stare de bine, pe care acum reușim să o menținem în timp!

Si, pentru că în fiecare vară se poartă silueta suplă, pielea tonifiată, fără pic de celulită, îți propunem cea mai spectaculoasă tehnologie a momentului – varf de lance în terapiile internaționale de remodelare corporală, cu ajutorul căreia poți avea silueta mult dorită în cel mai scurt timp posibil – Velashape III de la Syneron Candela.

Terapiile de remodelare corporală au fost  incluse în portofoliul Skinmed încă de la început, prin adaptarea unor protocoale interne și personalizate pentru fiecare pacient în parte, după evaluarea medicală și clinică. Am ales Velashape III de la Syneron Candela, device complex, ce include 4 tehnologii care acționează simultan – radiofrecvența, ultrasunete, vacuum și role mecanice, cu rezultate deosebite asupra remodelării corporale. Aspectul de coajă de portocală este corectat printr-o procedură plăcută și complet nedureroasă!

Pielea își modifică textura vizibil încă de la prima ședință, efectele fiind de-a dreptul spectaculoase după o serie de 4-6 ședințe efectuate la interval de o săptămană.

Pentru doamnele și domnișoarele care au probleme medicale, din cauza cărora nicio dietă, niciun sport și nicio tehnologie patentată nu le aduce rezultatele dorite, am asociat în protocoalele Skinmed și tehnologii avansate de drenaj – vorbim despre Vacusport, vacuumul intermitent adus din Spațiu și pe Pămant romanesc (o tehnologie folosită cu preponderență de către astronauți și sportivii de performanță), pentru a drena toxinele și ameliora circulația în zona supusă deficitului decliv.

www.skin-med.ro

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu