Acasa Aparitii Presa Remodelarea corporală fără durere și în timp record

Remodelarea corporală fără durere și în timp record

de Amalia

Remodelarea corporală fără durere, cu Accent Prime, vârful de lance la nivel mondial în tehnologia de remodelare corporală și facială.

Dermatologii promit transformări spectaculoase și fără efort (poți pierde până la 10 cm din circumferința zonei tratate într-o singură ședință!), cu rezultate vizibile încă de la prima aplicare.

Combinația dintre radiofrecvență si ultrasunete se dovedește a fi fără concurență în lupta împotriva celulitei, a grăsimii nedorite și a laxității pielii.

Despre aceasta tehnologie revoluționară ne explică Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie, doctor în Stiințe Medicale și Expert în Estetica Medicală, din cadrul Skinmed Clinic.

Dacă visezi la o siluetă perfectă, primăvara e momentul potrivit să iei atitudine. Pentru o reconturare corporală sigură și rapidă, echipa de experți Skinmed te poate ajuta.

Cu tehnologia Accent Prime, putem lupta eficient împotriva laxității pielii, a grăsimii acumulate în exces și a celulitei.

Accent Prime, platforma fără concurență!

Accent Prime, dezvoltat de Alma Lasers, reprezintă cea mai recentă inovație în domeniul remodelării corporale și faciale. Cu o eficiență dovedită clinic, această platformă non-invazivă nu numai că îndepărtează grăsimea nedorită, dar și tonifică pielea în același timp, oferind rezultate comparabile cu cele obținute prin proceduri invazive precum lipoaspirația.

Remodelare corporală, dusă la cele mai înalte standarde!

Cu tehnologii avansate precum ultrasunetele și radiofrecvența, obții rezultate uimitoare într-un timp record. Indiferent de problemele specifice pe care le întâmpini, de la celulită la laxitatea pielii, experții Skinmed această platformă îți oferă soluții personalizate, sigure și eficiente.

La ce rezultate să mă aștept după tratamentul cu Accent Prime?

De la o piele mai fermă și tânără la reducerea vizibilă a circumferinței zonei tratate, rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, cu o îmbunătățire progresivă în timpul seriilor complete de tratament.

Accent Prime – cel mai performant tratament de remodelare corporala

De câte ședințe de tratament voi avea nevoie?

Pentru rezultate de lungă durată, se recomandă o serie de minimum 6 ședințe de tratament, efectuate la intervale regulate.

Este o procedură dureroasă?

Cu un sistem integrat de răcire și încălzire treptată, Accent Prime asigură un tratament confortabil, fără disconfort pentru pacient.

Există perioadă de recuperare?

Nu, nu există perioadă de recuperare, iar pacienții pot reveni imediat la activitățile lor obișnuite după tratament.

Accent Prime – remodelare coporala eficienta, fara durere

Este Accent Prime un tratament sigur?

Da, tratamentele cu Accent Prime sunt sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele, garantând rezultate optime și fără riscuri.

În concluzie, Accent Prime este mai mult decât o simplă tehnologie de remodelare corporală; este o soluție inovatoare care redefinește standardele în domeniul esteticii și frumuseții, oferind rezultate de excepție fără compromisuri.

Articol apărut pe site-ul presshub.ro în luna martie 2024.

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu