Acasa Medicina integrativa SKINMED CLINIC. A fi. A simti.

SKINMED CLINIC. A fi. A simti.

de Amalia

Sunt sute de termeni folosiți în domeniul medical pentru a descrie structura, calitățile sau problemele pielii. Departe de a fi (încă) o clinică medicală, SkinMed Clinic reprezintă un concept. Termenii pe care îi folosim atunci când vorbim despre tesutul care ne acoperă corpul au menirea de a fi înțeleși de publicul larg, căci noi privim medicina ca pe o punte de legătură între oameni și fericire. Este un mijloc, nu un scop în sine.

Instrumentul prin care construim o lume mai bună, mai frumoasă, cu mai puține frici. Răspundem oricărei probleme a pielii cu o impresionantă paletă de soluții și ne folosim tehnologia de ultima oră pentru a reduce temerile pe care adesea le avem când vine vorba despre starea noastră de sănătate.

Atunci când vorbim despre noi, obișnuim să vorbim ca despre un tot. În realitate, orice imagine de ansamblu este compusă din detalii, fiecare cu farmecul și particularitățile lui. Pentru că iubim oamenii, în general, am ales să ne oprim asupra țesutului care îi îmbracă. Pentru echipa SkinMed Clinic, pielea este sinonimul celei mai prețioase bijuterii pe care o purtăm, indiferent de momentul zilei sau de anotimpul care se lasă peste lume. Ne interesează starea acesteia, pentru că este principalul element care influenteza aspectul estetic al pielii, implicit al nostru. Poate că timpul și factorii de mediu acționează asupra elasticității și calității acesteia, dar tot timpul ne oferă, la schimb, accesul la o serie de tratamente, proceduri și descoperiri în materie de soluții care se pliază pe nevoia noastră de a ne simți și arăta bine.

De-a lungul anilor, am învățat nenumărate lecții. Dar cea mai importantă dintre ele nu ține nici de medicină, nici de proprietățile pielii. La baza oricărui tip de progres, în spatele celui mai performant aparat sau în tratarea celui mai dificil caz, stau oamenii. Tocmai de aceea, emblema SkinMed Clinic este echipa de specialiști care pune pe primul plan pacientul, investind timp, know-how și pasiune în obținerea celor mai bune rezultate. Meseria noastră este chiar libertatea noastră. Aceea de a crede cu tărie într-un ideal al Armoniei, Frumuseții, Stării de bine și transformarea acestuia în realitate.

 Iubim pielea. Pentru că iubim oamenii. Punem semnul egal între Sănătate și Frumusețe, celebrând verbul ‘a fi’. A fi înseamnă a (te) simți. Prin toți porii, prin fiecare atingere, cu fiecare privire în oglindă. Suntem frumoși. Trebuie să avem grijă de acest lucru, iar esența conceptului  SkinMed Clinic este chiar respectul pentru ceea ce suntem.

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu