Acasa Aparitii Presa Sportivul Alex Stoica și-a făcut “Top Gun Look”

Sportivul Alex Stoica și-a făcut “Top Gun Look”

de Amalia

“Top-Gun” rămâne unul dintre filmele de referință în cinematografie, fiind pelicula care în ciuda celor câteva zeci de ani care au trecut de la apariție, pare să inspire tot mai mulți tineri, când vine vorba despre look. Frumușelul pilot, jucat de celebrul Tom Cruise, este “copiat” grație stilului îngrijit și sexy cu care orice bărbat poate cuceri pe cine dorește…

O piele fină, îngrijită din cap până în picioare este cartea de vizită a oricui, dar mai presus de toate este apanajul încrederii și siguranței de sine, ceea ce face un bărbat să fie și să transmită masculinitate prin toți porii. Ce presupune Top-Gun Look? Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, ne spune care sunt tratamentele la care recurg tot mai mulți bărbați astăzi din dorința de a arata și a se simți în formă. “Majoritatea bărbaților, tineri și mai puțin tineri, care trec pragul clinicii optează pentru tratamente faciale, atât reparatoare, cât și de înfrumusețare (inclusiv lasere și injectabile), pentru epilare definitivă pe zone precum spate, axile și brațe, și pentru antrenarea și revitalizarea musculaturii. Laserele sunt perfecte pentru a repara eficient leziunile pielii (Co2, microneedeling dermapen 4 și Clearskin fiind în topul preferințelor acestora atunci când ne referim la acnee, cicatrici, roozacee, hiperpigmentări, laxitate), tratamentele precum Oxygeneo pentru hidratarea în profunzime a dermului și rejuvenare, toxina botulinică și acidul hialuronic pentru eliminarea ridurilor faciale și Vacusport pentru oxigenarea celulară, tonus și vitalitate musculară”. Printre cei care recurg la aceste scheme de tratament se află și vedete și influenceri precum Gabi Nedelcu, Alex Stoica, Cristian Dumitrache și Mihai Berar.

“Sunt extrem de bucuros că există Oxygeo și Vacusport, merg periodic la Skinmed pentru a-mi îngriji tenul și mușchii. Chiar dacă sunt foarte tânăr, mă preocupă aspectul meu și câtă vreme îl pot îmbunătăți, o fac cu plăcere”, a spus Gabi Nedelcu finalist “Exatlon” România, sezonul 3. La rândul lui și Cristian Dumitrache de la “Exatlon România”, sezonul 3 spune că “În această perioadă sunt preocupat să scap de părul nedorit și să-mi antrenez mușchii. Pentru asta recurg la Soprano Titanium, cel mai bun laser de epilare definitivă al momentului și la Vacusport, tehnologia spațială valorificată de către toți marii sportivi profesioniști”. La fel și Alex Constantin prezentator și producător TV – “Să nu uităm nici de căderea părului, în clinică existând tratamente de top la nivel internațional, prin care, alături de medicație-țintă, putem stopa căderea părului și stimula creșterea și indesirea firelor de par.”, adaugă Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic.

www.skin-med.ro

Posibil să-ți placă și aceste articole

Lasa un comentariu